Dosarul „Caltaboșul”. Traian Remeş a pierdut procesul în care cere daune pentru divulgarea probelor 

Data publicării:
decebal traian remes 5523242-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei

Dosarul, deschis în octombrie 2010 la Tribunalul Bucureşti (TB), a fost soluţionat vineri de instanţă, care a respins acţiunea lui Decebal Traian Remeş împotriva preşedintelui Traian Băsescu, a Administraţiei Prezidenţiale şi a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe motiv că şeful statului şi cele două instituţii nu au calitate procesuală pasivă, scrie Mediafax. 

De asemenea, instanţa a respins ca neîntemeiată acţiunea lui Remeş în cazul Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi a Rodicăi Culcer.

"Respinge acţiunea, astfel cum a fost precizată în contradictoriu cu pârâţii Preşedintele României, Administraţia Prezidenţială şi Direcţia Naţionalaă Anticorupţie ca fiind formulată împotriva persoanelor fără calitate procesuală pasivă. Respinge acţiunea, astfel cum a fost precizată în contradictoriu cu pârâţii Rodica Culcer şi Societatea Română de Televiziune, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei Rodica Culcer de obligare a reclamantului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri