Dosarul licențelor Microsoft. Ecaterina Andronescu: „Nu am cerut și nu am luat niciun leu de la nimeni”

Data publicării:
ecaterina andronescu digi 3

Nu știu despre contractele cu Mircosoft, iar despre aceste acuzații am aflat de la televizor. Niciodată nu am cerut și nu am luat niciun leu de la nimeni, acest lucru îl spun și sub jurământ”, a spus Ecaterina Andronescu.

Cu Microsoft nu îmi aduc aminte de contract. Am demarat procesul de informatizare a școlilor, care presupunea dotarea școlilor și formarea profesională. De acest lucru îmi aduc aminte, dar să mă acuzi de luare de mită, de spălare de bani, mi se par lucruri care îmi dau fiori și nu au nicio legătură cu mine. Niciodată nu am favorizat pe nimeni, nu am încercat să fac să obțină cineva avantaje”, a mai spus fostul ministru.

Nouă foşti miniştri, cercetaţi de DNA în dosarul licenţelor Microsoft. Procurorii cer avize pentru punerea lor sub învinuire

Ea a adăugat că nu a fost chemată la DNA, iar detaliile le-a aflat din comunicatul procurorilor.

Întrebată ce le va recomanda senatorilor, care trebuie să aprobe sau să respingă solicitarea DNA pentru începerea urmăririi penale, Ecaterina Andronescu a răspuns: „În primul rând, nu credeți că trebuie să aflu și eu de ce sunt acuzată, care sunt argumentele pe care se bazează aceste acuzații foarte grave? Numai pentru că exist pe suprafața asta a pământului trebuie să fiu acuzată? O să mă bat pentru dreptatea mea”, a spus ea.

Dosarul licențelor Microsoft. DNA: mită de 60 de milioane de euro pentru contracte păguboase 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri