Dragnea confirmă că a fost citat la DNA

Data publicării:
DNA LOGO AGERPRES
Foto: Agerpres

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va merge luni la DNA, confirmând astfel informații apărute vineri pe surse că a fost citat de procurorii anticorupție. Şeful PSD nu a spus în ce calitate a fost chemat, dar nu exclude varianta ca în cazul său să se treacă direct „în faza a doua” după ce va da declaraţii în faţa procurorilor.

Totuși, Liviu Dragnea a spus că în ceea ce priveşte o eventuală solicitare adresată de DNA Parlamentului, în cazul său i se pare „cam mult”.

Întrebat despre dosarul în care a fost citat, Liviu Dragnea a spus: „Ce contează? Tot acest circ nu ar avea rost dacă nu aş fi citat”, a adăugat liderul PSD.

Audierea vizează unul dintre dosarele în care se fac cercetări privind afacerile companiei Tel Drum, potrivit informațiilor apărute vineri pe surse.

Liviu Dragnea a precizat însă că vineri nu a fost citat la DNA, așa cum se auzise inițial, ci că citația este pentru luni și îi va da curs.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a fost trimis până acum în judecată de două ori de procurorii anticorupţie. În dosarul Referendumului a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, în timp ce dosarul membrilor de partid angajaţi la Protecţia Copilului este pe rolul Curţii supreme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri