Elena Udrea îi răspunde lui Victor Ponta: Este arogant şi ţâfnos. Întrebarea e cine ar putea veni în locul lui

Data publicării:
udrea

„Victor Ponta are o problemă mare, dar fiind şi prim-ministru e o problemă a tuturor. Este prea arogant şi prea ţâfnos pentru a înţelege rolul pe care ar fi trebuit să îl aibă. Are o obsesie cu Băsecu şi Udrea la puşcărie. În ce mă priveşte, i-au luat-o alţii înainte.

Această strategie l-a făcut să piardă alegerile.

În acest moment cred că e într-o situaţie dificilă pe care şi-a creat-o singur.

De modul în care va gestiona ieşirea din această situaţie va depinde şi soarta acestui guvern. Cum pleacă - la o moţiune din Parlament sau cu un dosar penal - şi mai ales cine vine în locul lui, de aceste lucruri depinde soarta românilor.

Dacă pleacă guvernul PSD, care a fost unul neperformant, întrebarea e cine ar putea să vină în loc.

Dacă ar veni Predoiu, am căzut din lac în puţ, pentru că el are o disjungere din Gala Bute. Predoiu, când vine pe lista de priorităţi a DNA, oricând poate ajunge în situaţia lui Victor Ponta.

Şi Alina Gorghiu are probleme nelămurite care se pot transforma în dosare penale.

E foarte greu să te gândeşti că pleacă Victor Ponta cu un dosar penal şi vin alţii care ar putea avea şi ei, în orice moment, dosare penale”, a declarat Elena Udrea.

Ieri, Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa lui Traian Băsescu şi al Elenei Udrea: „Mai ridicol şi mai ticălos decât apelul făcut de Băsescu la demisia mea, un preşedinte care 10 ani s-a ascuns de dosare penale în spatele funcţiei de preşedinte, un fost preşedinte care, când e anchetată Elena Udrea, constată ce abuzuri comit procurorii şi SRI-ul, dar dacă sunt anchetat eu sau Elena Udrea este acasă, îi iubeşte din nou pe procurori sau pe cei de la SRI sau îşi trimite oamenii în stradă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri