Emil Hurezeanu: Elena Udrea bănuia că se apropie momentul în care DNA va cere arestarea sa

Data publicării:
emil hurezeanu 3.11

Bănuiesc că DNA-ul construiește un caz Elena Udrea de mai multă vreme și suntem, dacă nu chiar la început, nici dincolo de jumătatea lui”, a spus jurnalistul.

Cred că doamna Udrea bănuia, de mai multă vreme, că se apropie acest moment. Știe mai bine decât doamna Kovesi și decât domnul Coldea și decât noi toți ce anume a făcut și ce nu a făcut. Este un personaj instinctiv, știe cum se pregătește un anumit context public. A jucat totul de la început, atacând frontal șefi de servicii, șefi de parchete anticorupție, ridicând ștacheta și miza în așa fel încât toate celelalte dezvăluiri să pară retorsiuni, repercusiuni ale autorităților incriminate de doamna Udrea împotriva acestei femei singure care luptă împotriva sistemului”, a adăugat Emil Hurezeanu.

În ultimele ore, procurorii anticorupţie au cerut de două ori ca Elena Udrea să fie arestată. Aceștia consideră că au probe suficiente pentru acuzaţiile de spălare de bani şi luare de mită, în dosarele Microsoft şi Gala Bute. Aceasta, în condiţiile în care deputaţii au dat astăzi un prim semn că sunt de acord cu ridicarea imunităţii colegei lor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri