Femeia care și-a ucis bebelușul și l-a aruncat la gunoi, reținută

Data publicării:
CATUSE 2 20
Close up of metal handcuffs

O femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bârlad, suspectată că și-a omorât copilul nou-născut, după care a aruncat cadavrul bebelușului într-un container de gunoi, a fost arestată marți seara, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea omor din culpă, scrie Agerpres.

CATUSE 2 20
Close up of metal handcuffs

Femeia a fost reținută pentru 24 ore, pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni contra vieții sau ale unei infracțiuni săvârșite asupra unui membru de familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Loredana David.

Femeia a fost identificată de polițiști ca fiind mama bebelușului aruncat sâmbăta trecută într-un container de gunoi din municipiul Bârlad. Ea a plecat la o rudă din București imediat după ce și-a aruncat copilul la gunoi și a fost adusă, marți, pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

„Polițiștii de investigații criminale au identificat pe raza municipiului București o femeie în vârstă de 34 ani, din municipiul Bârlad, care în luna octombrie a născut la domiciliu un băiețel iar imediat după naștere i-ar fi provocat decesul. În dimineața de 26 noiembrie, femeia a aruncat corpul copilului într-un container de gunoi, unde a fost găsit de un bărbat din municipiul Bârlad, care a și sesizat polițiștii la numărul de urgență 112, a spus Loredana David.

Datele rezultate în urma investigațiilor urmează să fie coroborate cu rezultatele expertizei medico-legale, ce a fost dispusă în acest caz. Primele concluzii medico-legale au arătat faptul că nou-născutul de sex masculin a fost născut viu.

Citiți și:
Cadavrul unui nou-născut, găsit într-un tomberon

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri