Fiul președintelui LPF, eliberat din arest

Data actualizării: Data publicării:
iorgulescu

Tribunalul București a decis, miercuri, eliberarea din arest preventiv a lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, acuzat de lipsire de libertate, loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea făptuitorului, scrie Agerpres.

iorgulescu

De asemenea, instanța a dispus ca Mario Iorgulescu să fie plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, decizia fiind definitivă.

În același dosar, judecătorii au decis ca Francisco Gabriel Pascu să stea în arest la domiciliu, iar Marcel Pascu și Vasile Pascu au fost plasați sub control judiciar.

Mario Iorgulescu a fost arestat pe 15 septembrie, fiind acuzat de procurori că, alături de Francisco Gabriel Pascu, Marcel Pascu și Vasile Pascu, ar fi încercat, prin acte de violență, constrângere și corupere, să determine un bărbat să-și retragă plângerea și declarațiile date în cadrul unui dosar penal.

„Persoana vătămată, în timp ce se afla într-o locuință situată pe raza sectorului 3, a fost lipsită de libertate și agresată de mai mulți bărbați, care și-au folosit forța fizică, dar și diverse obiecte contondente și tăietor-înțepătoare. Ulterior, bărbatul a fost contactat de o rudă apropiată a unora dintre cei care l-au agresat, încercând să-l determine prin amenințare dar și prin corupere cu o sumă de bani să-și retragă plângerea și declarațiile”, susțin anchetatorii.

Bărbatul a fost împreună cu cel care a exercitat presiuni asupra sa la un mediator, unde au fost consemnate aspecte ce nu aveau nicio legătură cu realitatea. Ulterior, o altă rudă a agresorilor l-a amenințat pe bărbat cu acte de violență, în timp ce ambii se aflau în trafic, cu scopul de a-l determina să-și retragă plângerea și declarațiile date în fața organelor de anchetă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri