Fraude cu fonduri europene. Procurorii DNA fac percheziții la Oficiul de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit din Brașov

Data publicării:
politia deschinderi perchezitii-1

ACTUALIZARE 10.20. La finalul perchezițiilor, cinci persoane urmează să fie aduse, pentru audieri, la sediul central al DNA.


Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, într-un comunicat de presă, că percheziţiile au loc la 27 de adrese din judeţul Braşov, printre care şi la sediul unei instituţii publice.

Procurorii fac cercetări în această cauză pentru săvârșirea, în perioada 2011-2014, a unor presupuse infracțiuni de corupţie şi obţinere nelegală de fonduri europene, a precizat DNA.

Prejudiciul în acest dosar se ridică, potrivit procurorilor DNA, la mai bine de trei milioane de euro. 

Surse judiciare au declarat, pentru Mediadax, că instituţia publică unde au loc percheziţii este Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Braşov.

La finalul percheziţiilor vor fi duse la audieri cinci persoane, printre care şi doi oameni de afaceri, au precizat sursele citate.

Procurorii sunt sprijiniţi în acest caz de Serviciul Român de Informații şi de Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri