Georgică Cornu, din nou în faţa judecătorilor. Regele Asfaltului din Banat află dacă va fi arestat preventiv pentru evaziune fiscală

Data publicării:
Georgica Cornu

Omul de afaceri Georgică Cornu, supranumit şi Regele Asfaltului din Banat, află marţi de la magistraţii Curţii de Apel din Timişoara dacă va fi arestat pentru evaziune fiscală. Tribunalul Timiş a decis ca milionarul să fie cercetat în libertate, însă procurorii DIICOT au contestat decizia.

Georgică Cornu apare marţi în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel din Timişoara, care decid dacă omul de afaceri va fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Săptămâna trecută, procurorii şi poliţiştii au descins la locuinţa şi la sediul firmelor lui Georgică Cornu şi la palatele mai multor romi din Strehaia, care i-ar fi făcut rost afaceristului de facturi false. Omul de afaceri este suspectat că ar fi prejudiciat statul cu aproximativ 60 de milioane de lei.

Vineri, Georgică Cornu a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, însă Tribunalul Timiş a decis în aceeaşi zi ca acesta să fie cercetat în libertate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri