Întâlnire Toader-Klemm. Declarația dată de Ministerul Justiției și Ambasada SUA

Data publicării:
klemm toader - min justitiei
Foto: Ministerul Justiției

Întrevederea de marți dintre ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, și ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost „un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere”, informează un comunicat de presă comun al misiunii diplomatice a SUA în România și al Ministerului Justiției.

klemm toader - min justitiei
Foto: Ministerul Justiției

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și secretarul de stat în MJ, Marieta Safta, au primit marți vizita ambasadorului Klemm.

Cu această ocazie, a fost evidențiată cooperarea româno-americană, bazată pe parteneriat și colaborare în domeniul Justiției, cu accent pe promovarea de schimburi de bune practici în ariile de interes comun. Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere și o discuție fructuoasă în spiritul cooperării în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral”, arată comunicatul citat de Agerpres.

După întâlnirea de la MJ, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a declarat că discuțiile pe care le-a avut cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, au fost „în spiritul cooperării”.

Eu și ministrul Toader am avut o discuție foarte complexă și fructuoasă în această dimineață, într-un spirit pozitiv, cum trebuie să se întâmple, în cadrul Parteneriatului Strategic. Am avut ocazia să discut cu ministrul Justiției despre viziunea sa și despre responsabilitățile sale ca ministru. (...) Vreau să subliniez că discuțiile au avut loc în spiritul cooperării, am făcut schimb de multe informații și perspective și aștept să lucrez în continuare cu ministrul și cu Guvernul în viitor”, a subliniat diplomatul american.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri