Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, reţinută pentru dare de mită

Data publicării:
izaura anghel captura

Izaura Anghel a fost citată şi s-a prezentat, miercuri după-amiază, la sediul Parchetului Tribunalului Argeş, unde a fost audiată într-un dosar de corupţie, scrie Mediafax.

Surse judiciare afirmau că ancheta în acest caz a pornit de la o sesizare primită de la reprezentanţii Penitenciarului Colibaşi, unde este încarcerat tatăl său. Conform surselor citate, Bercea Mondial ar fi încercat să ofere mită unor angajaţi ai închisorii prin intermediul fiicei sale.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde ispăşeşte o pedeapsă de opt ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. El a fost condamnat definitiv în 20 mai 2014.

Fiul său, Florin Anghel, a primit o pedeapsă de cinci ani şi trei luni de închisoare, pentru tentativă de complicitate la omor. În acelaşi dosar, soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, a fost condamnată la un an de închisoare cu executare, pentru mărturie mincinoasă şi instigare la această infracţiune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri