Judecătoare de la Tribunalul București, reţinută pentru mită în dosarul Transferurilor din fotbal

Data publicării:
Tribunalul Bucuresti

 

ACTUALIZARE 23.50. Judecătoarea de la Tribunalul Bucuresti a fost reţinută pentru 24 de ore. Geanina Terceanu este cea care a decis iniţial achitarea inculpaţilor în dosarul transferurilor din fotbal.

Este acuzată că a luat această decizie, acum trei ani, contra unei mite de 200.000 de euro. Ulterior, o instanţă superioară a dat condamnări la închisoare pentru toţi cei implicaţi în dosar. Opt nume grele din fotbal au primit pedepse cu executare. George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, fraţii Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu. Pentru a lămuri acuzaţiile la adresa judecătoarei, fraţii Ioan şi Victor Becali, alături de Cristian Borcea, au fost aduşi pentru audieri de la Penitenciarul Poarta Alba. Cei trei sunt suspectaţi de dare de mită.


ACTUALIZARE 19.30. Percheziția la Tribunalul București s-a încheiat, iar procurorii au plecat cu mai multe documente ce urmează a fi analizate. Judecătoarea vizată, care a asistat la percheziție, este acum audiată la DNA.

De asemenea, sunt audiați și frații Becali și Cristian Borcea, care au fost aduși aseară de la Penitenciarul Poarta Albă pentru a răspunde la întrebările procurorilor.


Procurorii fac percheziții la biroul judecătoarei Geanina Terceanu Teodorovici. Ea este cea care a dat prima sentință în celebrul dosar al transferurilor din fotbal. În primă instanță, cele opt persoane implicate în acest dosar au fost achitate.

Decizia Tribunalului București a fost răsturnată la recurs, iar cei opt „grei ai fotbalului” au fost condamnați la închisoare.

Judecătoarea este audiată în prezent la DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri