Judecătoarea din dosarul ICA spune că nu a discutat cu Traian Băsescu

Data publicării:
camelia bogdan judecatoare ica youtube

Judecătoarea Camelia Bogdan spune că nu s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu. Reacţia sa vine după ce procurorii de la Parchetul General au deschis o anchetă în cazul înregistrării în care Traian Băsescu vorbeşte despe magistratul care a judecat dosarul ICA.

Camelia Bogdan a declarat pentru Digi24 că nu s-a întâlnit niciodată cu fostul preşedinte şi că nu a fost influenţată în timpul judecării dosarului sau în stabilirea sentinţei definitive. Magistratul a precizat şi că va cere CSM apărarea independenţei sale, având în vedere publicarea acestei înregistrări. Parchetul General face verificări pentru abuz în serviciu, după ce un post a televiziune a difuzat înregistrarea în care fostul preşedinte al României discută despre magistraţii implicaţi în soluţionarea dosarului în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Camelia Bogdan, judecătoare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie: „Din punctul meu de vedere s-a lămurit situaţia, că nu a avut loc vreodată o întâlnire între mine şi domnul preşedinte Traian Băsescu. Este foarte grav ce s-a speculat în spaţiul public, că aş fi fost la Cotroceni, în biroul domnului preşedinte şi aş fi luat parte la discuţiile vizavi de arestarea domnului judecător Stan Mustaţă. Această întrevedere nu a avut niciodată loc.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri