Kovesi acuză Inspecția Judiciară de superficialitate: Nici măcar site-ul DNA nu a fost scris corect

Data publicării:
160610_interviu_laura_codruta_kovesi_15_INQ_Octav_Ganea

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a declarat vineri, în cadrul ședinței Secției pentru procurori a CSM, că s-a verificat activitatea biroului de presă al DNA, dar că nici măcar site-ul nu a fost trecut corect, relatează Agerpres.

160610_interviu_laura_codruta_kovesi_15_INQ_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Șefa DNA a prezentat vineri, în cadrul Secției pentru procurori a CSM, punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecția Judiciară după controlul efectuat la DNA.

„Revenind la modalitatea superficială în care s-a redactat acest raport — s-a verificat activitatea biroului de presă. Nici măcar site-ul DNA nu a fost scris corect. O să vedeți că s-a consemnat că au verificat ce se pune pe site-ul www.MKmta.ro ori site-ul este pna.ro. Deci nu s-a greșit o literă”, a susținut Kovesi.

Ea a întrebat cum e posibil un control în care nu se știe ce s-a controlat.

„Mă întreb cum poți să ai un control în care tu să nu știi ce ai controlat și să treci asemenea erori? Sunt convinsă că putem avea erori de o literă, de două litere, gramaticale sau nu ai pus virgula unde trebuie, dar tu spui că ai verificat activitatea biroului de presă și ce pune DNA-ul pe site și site-ul nu este...”, a afirmat șefa DNA.

Secția pentru procurori a CSM discută, în mai multe ședințe, „Raportul Inspecției Judiciare numărul 5115/IJ/982/DIP/2017 având ca obiect 'eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor ce decurg din legi și regulamente de către conducerea structurii centrale a Direcției Naționale Anticorupție, precum și respectarea normelor procedurale și regulamentelor de către procurorii și personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat'”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri