Când e vorba de Ordonanţe, Victor Ponta se abţine

Data publicării:
ponta

Victor Ponta a declarat, miercuri, la Parlament, că a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre guvernare, la întâlnirea pe care au avut-o luni seară. Şi, la prima sa întâlnire cu jurnaliştii după multă vreme, a refuzat să facă vreun comentariu referitor la OUG 13 şi OUG 14.

„Am fost plecat din ţară o perioadă destul de lungă şi i-am promis (lui Sorin Grindeanu – n.r.), când mă întorc în ţară, că trec să îl vizitez. L-am vizitat”, a afirmat Victor Ponta. Întrebat dacă se pune problema preluării unui portofoliu sau a postului de premier, fostul prim-ministru a răspuns: „Nu cred. De ce? De prim-ministru? Sunt convins că domnul Iohannis va fi foarte fericit să mă propună prim-ministru. Hai, fiţi serioşi.” Despre întâlnirea cu Sorin Grindeanu, Victor Ponta susţine că nu i-a dat sfaturi actualului premier. „Nu sfaturi. Am vorbit, mai ştiu şi eu câte ceva despre guvernare”, a spus acesta.

La întrebarea dacă sunt tensiuni în partid, el a spus: „Dacă ar fi, nu ştiu eu. Eu nu sunt tensionat”.

În privinţa Ordonanţelor 13 şi 14, Victor Ponta a preferat să nu comenteze: „Dacă am preferat să tac până acum, înseamnă că am avut un motiv.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri