Dragnea: Premierul va lua o decizie privind Ministerul Justiţiei joi sau vineri

Data actualizării: Data publicării:
grindeanu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la un post de televiziune, că premierul Sorin Grindeanu şi ministrul de Justiţie, Florin Iordache, vor discuta joi sau vineri legată de acest minister, Dragnea precizând că decizia îi aparţine primului-ministru, scrie News.ro.

grindeanu dragnea

”Primul-ministru şi ministrul Justiţiei au avut astăzi o discuţie şi au stabilit ca după moţiunea de cenzură să aibă o discuţie amândoi, joi sau vineri, iar premierul să ia o decizie în ceea ce priveşte Ministerul Justiţiei. Mi se pare o decizie înţeleaptă”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a arătat că o decizie legată de Florin Iordache mai bine să fie luată după ce se vor finaliza dezbaterile şi votul în Parlament pe marginea moţiunii de cenzură a opoziţiei şi a bugetului de stat pe anul 2017.

”Am avut deja o discuţie cu primul-ministru şi a spus că este decizia dumnealui. Înţeleg că ministrul Justiţiei şi-a asumat comunicarea deficitară”, a mai spus Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, că Florin Iordache şi Ministerul Justiţiei ”îşi asumă consecinţele comunicării deficitare” în legătură cu prevederile OUG 13/2017 privind modificarea codurilor penale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri