Reacţia străzii, după anunţul premierului: Nu cedăm! NU credem!

Data publicării:
baia mare (4)

Anunţul premierului Sorin Grindeanu privind abrogarea Ordonanţei 13 nu i-a mulţumit pe oamenii ieşiţi să protesteze în stradă.

Manifestanţii spun că discursul prim-ministrului a fost neclar: nu se ştie clar dacă va fi abrogare sau prorograre, prorogare înseamnă doar că va fi amânat termenul de aplicare, dar, în final, tot va produce efecte. Discursul premierului nu pare de ajuns pentru a-i convinge pe oameni să nu mai iasă în stradă.

„Mâine vom face, în regim de urgenţă, o şedinţă de guvern pentru abrogarea acestei ordonanţe”, a anunţat premierul.

La Cluj-Napoca:

„Hoţii! Hoţii!”, a fost răspunsul oamenilor aflaţi în stradă

„Nu contează declaraţiile pe care le-a făcut! Noi, studenţii, tot vom merge la Bucureşti! Până nu vedem în Monitorul Oficial că este publicată, nu credem!”

La Constanţa:

„E spre binele ţării, dar acum trebuie să plece!”

„Foarte bine! De asta ne-am luptat!”

La Oradea:

„Continuăm protestele! Nu mai avem încredere în aceşti oameni! O ţară întreagă nu mai are încredere! Asta e o soluţie pe jumătate. Vrem şi demisia lor!”

La Galaţi:

„Nu ne păcăleşte! Nu cedăm! Dacă el îşi face impresia că nu mai ieşim în stradă, se înşală”

„Nu pot să cred pentru că au ieşit şi au spus suficient de multe lucruri, care până în acest moment nu au fost credibile, aşa că aşteptăm şedinţa de guverrn”.

La Bucureşti:

Vom veni cu toţii aici indiferent de jocul cuvintelor folosite de premier şi, probabil până nu se va închide total această acţiune pe care ei au vrut să o facă mişeleşte marţi noaptea, nu ne vom opri”.

„Îmi e să nu fie doar o stratagemă ieftină. Să o pună într-o altă cheie, într-un alt mod, peste ceva vreme”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri