S. Grindeanu: Nu e simplu să primeşti înjurături. Poate Florin Jianu nu a rezistat acestui asalt

Data actualizării: Data publicării:
sorin grindeanu3 fb

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că a salvat toate mesajele primite pe telefon, unele „care nu au nicio legătură cu un comportament normal”. „Nu este simplu să primeşti înjurături legate de familia ta, de părinţi. Poate unii colegi, în speţă Florin Jianu nu a rezistat la acest asalt”, a spus premierul.

"E valabil pentru toți membrii Cabinetului - ceea ce s-a întâmplat de ieri începând, când au devenit publice numerele noastre de telefon. Eu mi le-am ținut și salvat toate mesajele primite (...) de mine, de familia mea și de familiile tuturor miniștrilor. (...) Poate că unii dintre colegii mei, în speță domnul Florin Jianu, n-a rezistat la acest asalt și atunci la ceea ce înseamnă activitatea sa a făcut un pas în spate. Nu e simplu să primești înjurături legate de familia ta, de părinții tăi și așa mai departe", a susținut Grindeanu.

"O să fac o propunere pentru interimat, astfel încât să vină să susțină bugetul ministerului pentru IMM, pe ministrul Economiei, domnul Petrescu (Alexandru Petrescu - n.r.)", a spus Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD.

Premierul a subliniat că nu va renunța la ordonanțele pe justiție. "Am luat o hotărâre acum două zile și mergem mai departe, justificat", a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri