Sondaj Sputnik: Ar trebui să se oprească protestele?

Data actualizării: Data publicării:
Big protests in Romania-20170205-BB--3
Foto: Bogdan Buda

Publicația rusă Sputnik.md, parte a aparatului de propagandă a Kremlinului, a inițiat un sondaj de opinie prin care utilizatorii își pot exprima părerea cu privire la continuarea sau oprirea acțiunilor de protest în urma abrogării OUG 13/2017. 

Big protests in Romania-20170205-BB--3
Foto: Bogdan Buda

ACTUALIZARE. Rezultatul sondajului s-a schimbat. Peste 70% dintre respondenți consideră că protestele ar trebui să continue.


„În pofida faptului că executivul a abrogat Ordonanța 13/2017, acțiunile de protest continuă. Mai mulți lideri politici, dar și personalități publice consideră că mitingurile ar trebui să se oprească. Președintele Iohannis declarase inițial că soluția opririi protestelor este abrogarea Ordonanței, dar ulterior îndeplinirii acestei cerințe nu a solicitat încetarea manifestațiilor de protest”, scrie Sputnik.md.

„Marți, în parlament, președintele a cerut ca „națiunea să rămână vie”. Există multe voci din politică, din presă, dar mai ales din spațiul civic, care susțin continuarea manifestațiilor antiguvernamentale”, adaugă Sputnik.md.

Oamenii sunt invitați să-și exprime opinia legată de manifestațiile din România după ce OUG 13 a fost abrogată, prin adoptarea OUG14.

Până miercuri, la amiază, 146 de persoane au votat, dintre care 63% au selectat că protestele ar trebui să înceteze, pe când, restul de 36% sunt de părere că protestele ar trebui să continue.

Votul se poate efectua pe Sputnik.md.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri