Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi şantaj

Data publicării:
gheorghe mustata

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a fost condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi şantaj. El a fost judecat alături de alte 41 de persoane, într-un dosar deschis în 2006.

Potrivit procurorilor, gruparea criminală din care aceştia făceau parte a fost iniţiată de persoane aflate în anturajul clanului Cămătarilor.

Decizia, luată de Curtea de Apel Bucureşti, nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă. În prima instanţă, Gheorghe Mustaţă fusese condamnat pentru aceste infracţiuni la trei ani de închisoare.

În urmă cu şase săptămâni, şeful galeriei Steaua a fost reţinut după ce ar fi provocat un scandal şi mai multe altercaţii în curtea unui imobil din sectorul 4 al Capitalei. Potrivit anchetatorilor, cetăţeanul Aurel Mecic, un apropiat al clanurilor Caran şi Vancică, a venit la Secţia 16 şi s-a plâns că mai mulţi bărbaţi trimişi de Gheorghe Mustaţă au venit la poarta lui şi îi ameninţă familia. Trei persoane au fost transportate la spital în urma conflictului. Gheorghe Mustaţă a fost apoi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri