Locuinţa fostului primar Viorel Lis, folosită de o reţea de prostituţie sub acoperirea unui salon de masaj erotic. Peste 30 de persoane sunt audiate

Data publicării:
perc-1

Mai multe percheziţii au avut loc marţi dimineaţă la mai multe adrese din Bucureşti, fiind căutate mai multe persoane - prostituate şi proxeneţi. La una din aceste adrese au fost găsite 13 prostituate care lucrau sub acoperirea unui salon de masaj erotic. Apartamentul în care activa un alt salon de acest gen se află în proprietatea fostului primar al Bucureştiului, Viorel Lis.

Este vorba de o reţea care era monitorizată de mai multe luni, a declarat la Digi24 Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Peste 30 de persoane merg mai departe la audieri.

Unul dintre saloanele de masaj erotic sub a căror acoperire se desfăşurau activităţi ilegale se află în proprietatea fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. El răspunde întrebărilor procurorilor în privinţa implicării sale în acest caz.

Din primele informaţii, femeile primeau pentru serviciile oferite sume cuprinse între 100 şi 600 de euro, din care cea mai mare parte ajungea ulterior la proxeneţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri