Mandatul de arestare al lui Sorin Udrea a fost prelungit cu 60 de zile

Data publicării:
udrea-1

Două manele au fost aduse de procurorii DIICOT drept probă în dosarul în care este judecat interlopul Sorin Udrea. Anchetatorii au încercat astfel să-i convingă pe judecătorii Tribunalului Timiş cât de periculos este cel supranumit „stăpânul Timișoarei”. Magistraţii au refuzat să asculte melodiile, dar CD-urile au fost depuse la dosar, iar instanţa a decis prelungirea mandatelor de arestare pentru Udrea şi alţi şapte acuzaţi în acest caz.

Procurorii DIICOT Timișoara s-au folosit de manele pentru a arăta cât de periculos este Sorin Udrea. Într-unul dintre videoclipuri, cântăreţii transmit ameninţări directe din partea celui care era supranumit „Stăpânul Timișoarei” către duşmanii săi.

Iar versurile, care par a fi compuse chiar de Udrea, sunt extrem de explicite, anunţând că acesta le va veni de hac adversarilor imediat ce va iese din arest. În cel de-al doilea videoclip, cunoscutul cântăreţ de manele Florin Salam apare în compania locoteneților lui Sorin Udrea şi îi plânge de milă interlopului.

Acesta şi-a petrecut ultimele 29 de zile în arest, iar mandatul său expiră astăzi. Procurorii susţin însă că interlopul este mult prea periculos pentru a fi lăsat în libertate şi cer magistraţilor să-l ţină după gratii pe durata procesului.

Sorin Udrea a fost trimis în judecată pentru nouă fapte penale, printre care constituire de grup infracţional organizat, loviri, şantaj şi tâlhării.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri