Mircea Geoană, despre noul Executiv: „Un ultim guvern al erei Ponta”, „echivalentul pentru 2014 al Guvernului Ungureanu”

Data publicării:
mircea geoana 2mediafax-1

Foto: Mediafax

„Este un ultim Guvern al erei Ponta. Va fi un Guvern cu valoare de întrebuinţare limitată. Va fi echivalentul pentru 2014 al Guvernului Ungureanu din 2012. E un Guvern de avarie, de tranziţie, de perioadă limitată prin care Victor Ponta şi Liviu Dragnea încearcă să de agaţe de putere, crezând că astfel pot să rămână relevanţi în politica românească”, a spus Mircea Geoană înainte de vot, potrivit Mediafax.

El a arătat că Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu îndeplinesc criteriile de credibilitate şi de integritate solicitate de cetăţeni la votul de la alegerile prezidenţiale.

„Oamenii cer credibilitate, integritate, competenţă. Votul meu de azi nu poate să fie un vot împotriva unui Guvern PSD, pentru că nu voi folosi votul meu pentru a aduce celorlalţi puterea. Dar în acelaşi timp, nici nu pot să votez un Guvern în care Ponta şi Dragnea nu îndeplinesc primele două condiţii legate de credibilitate şi de integritate”, a spus Mircea Geoană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri