Noi amenzi în procesul copiilor agresați la grădiniță

Data actualizării: Data publicării:
gradinita frig drobeta

Procesul copiilor agresaţi la o grădiniţă din Constanţa a fost din nou amânat. Minorii nu au fost găsiţi nici astăzi pentru a fi aduşi în instanţă. Este a patra oară când jandarmii nu reuşesc să îi aducă la audieri. Şi judecătorul promite din nou sancţiuni.

Nici în această dimineață jandarmii nu i-au găsit pe copii acasă pentru a-i aduce în instanță la audieri. Dacă nici la următorul termen, din 11 noiembrie, copiii și părinții nu se vor prezenta la audieri, Jandarmeria riscă o amendă de 2.000 de lei. Și la termenul din 14 octombrie, jandarmii au fost amendați cu 2.000 de lei pentru că nu i-au adus pe cei mici în instanță.

Avocații părinților au cerut vizionarea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi de către un expert.

Adrian Petrescu, avocat: „Este un expert tehnic care să stabilească dacă înregistrările existente la dosarul cauzei sunt reale sau sunt făcute la Buftea, la Studioul Cinematografic 5. Sunt înregistrări. Acum o mărturie, nu ştiu, bate o probă tehnică?”

Procesul în acest caz a început în 2014, când mai mulți părinți au dat în judecată personalul grădiniței pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri