Noul primar al Devei, condamnat la închisoare: Nu am condus eu

Data publicării:
mircia-muntean 1

„Vom repecta decizia primei instanţe, vom face recurs. Am zis la condamnarea de la abuz în serviciu că nu am fost vinovat, îmi menţin părerea şi acum. Nu am condus eu, eram în campanie cu Victor Ponta când a fost un accident pe DN, în care şoferul meu a fugit de la locul accidentului, rămânând singur în maşină. Instanţa le-a dat dreptate celor care au reclamat atunci accidentul şi urmează ca completul de cinci să audieze toţi martorii cheie. Sub presiunea timpului nu a fost audiat cel mai important martor, care a fost acceptat în primă fază”, a declarat Mircia Muntean, primarul ales al Devei, la Digi24.

„Nu mă simt bine, nu se prezintă întotdeauna corect, cetăţenii Devei au ştiu mai mult cine s-a făcut vinovat şi cine nu. Dar dacă sentinţele curg în lanţ în defavoarea mea, voi respecta decizia instanţei”, a adăugat el, în legătură cu faptul că este primul edil ales după scrutinul din 5 iunie care a fost condamnat la închisoare.

Mircia Muntean, primarul ales al municipiului Deva la alegerile din 5 iunie, a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la șase ani de închisoare cu executare în dosarul privind conducerea unui autoturism sub influența alcoolului. Sentința nu este definitivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri