Olguţa Vasilescu, mesaj pentru procurorii DNA

Data publicării:
lia olguta vasilescu la dna digi24-1

 

”Am fost informată de avocat că DNA a cerut măsura controlului judiciar faţă de mine, cel mai probabil pentru că am "îndrăznit" să nu tac în apărarea mea. Să nu tac la zecile de informaţii pe surse despre mine şi dosarul meu şi la ieşirile publice ale denunţătorului meu. Cu alte cuvinte, mi se spune: "În apărarea ta, ai dreptul să taci!" Eram pregătiţi de represalii. Şi suntem pregătiţi şi de proces. Ne vedem marţi, la Tribunal”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe contul său de Facebook.

Primarul Craiovei se află în aceste zile în concediu de odihnă.

DNA a solicitat, joi, Tribunalului Bucureşti luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de Olguţa Vasilescu, trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

De asemenea, procurorii au solicitat stabilirea, de către instanţă, a unor măsuri şi obligaţii prevăzute de Codul procedură penală, între care şi aceea de a nu se apropia de persoane anume desemnate de organul judiciar şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale, a precizat DNA.
Cererea procurorilor a fost formulată pentru că, după trimiterea sa în judecată, Lia Olguţa Vasilescu a încercat să îl discrediteze pe martorul denunţător şi a postat pe pagina ei de Facebook acte din dosarul de urmărire penală, apoi i-a invitat pe simpatizanţii săi să facă aprecieri asupra probelor, a notat DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri