Pavel Abraham despre amenințările la adresa lui Mircea Băsescu: Sunt chestiuni scoase din context; Nu Mircea Băsescu a făcut înregistrările

Data publicării:
pavel abraham captura-1

„Sunt chestiuni scoase din context, din economia a trei pagini, au găsit câteva cuvinte ca să se facă o trimitere la expresii în acest fel”, a afirmat Pavel Abraham, care susține că este vorba de o provocare a clientului său de către cel care știa că se înregistrează convorbirea. „Se încerca găsirea unor soluții prin care să-și ia măsuri de apărare dl Băsescu”, afirmă Pavel Abraham.

„Eu susțin că nu există probe suficiente pentru a contura infracțiunea de șantaj”, a reafirmat avocatul familiei lui Sandu Anghel.

Confruntat cu fragmente de înregistrări care apar în rechizitorul procurorilor și care ar arăta că fiul lui Sandu Anghel a proferat amenințări cu moartea la adresa lui Marian Căpățână, Pavel Abraham a spus: „Nu știu, de unde ați luat asta, că eu nu am văzut! Cineva a fost interesat să-l difuzeze de asemenea manieră....Rechizitoriile s-au dat la clienții mei, în prezența mea, la Tribunalul Constanța, iar dumneavoastră aveți deja rechizitoriul, suntem în fața unei situații penibile în care se încearcă să se difuzeze aceste manteriale. Eu nici nu am ajuns în București și ele sunt deja la presă!”, a constatat indignat Pavel Abraham.

El a spus inițial că nu a văzut în rechizitoriu fragmentele de interceptări prezentate de Digi24. „Rămân dezamăgit de modul în care se lucrează”, a adăugat avocatul.

„Voi încerca să prezint lucrurile în realitate, înainte de a avea loc aceste dialoguri au existat cuvintele Mă duc la DNA, la DIICOT și, la sugestia dlui Băsescu, mă duc la presă. Se denaturează realitatea, 70% din discuția lor a fost calmă și 30%....a fost singura situație în care apar astfdel de expresii”, a declarat Pavel Abraham.

El susține că pe telefonul mobil al lui Mircea Băsescu nu apar niciun fel de înregistrări de acest gen, iar clienții lui au știut de la un moment dat că sunt înregistrați.

Urmăriți explicațiile avocatului în materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri