Percheziții DNA în București și cinci județe. Președintele CJ Vaslui ar fi vizat de anchetă

Data publicării:
DNA facebook

Printre instituțiile la care au loc percheziții sunt și sediul Consiliului Județean Vaslui și al Prefecturii Vaslui. De altfel, vizat de anchetă ar fi și șeful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, și primarii din Huși și Bârlad.

Politician cu ştate vechi şi foarte influent în zona Moldovei, Dumitru Buzatu a fost ani de zile deputat în Parlamentul României, apoi a fost ales preşedinte al CJ Vaslui, în urmă cu mai bine de zece ani.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2011-2015”, se arată într-un comunicat al DNA.

Sunt efectuate percheziții domiciliare în 62 locații situate în municipiul București și alte 5 județe, dintre care 5 sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, potrivit procurorilor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri