Percheziţii DNA la Spitalul de Urgenţă din Deva

Data publicării:
spital6

Percheziţii la Spitalul de Urgenţă din Deva. Din primele informaţii, procurorii ridică mai multe documente. Actele ar avea legătură cu achiziţiile făcute din 2013 şi până în prezent.

Actele solicitate de DNA Alba Iulia vizează organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs și achizițiile desfășurate în perioada 2013-2017.

Doi ofițeri din partea DNA Alba Iulia au venit la sediul spitalului și au cerut dosarele legate de concursurile organizate de instituție începând cu anul 2013 și până în prezent. De asemenea, au fost solicitate dosarele pentru procedurile de achiziție din intervalul 2013-2017”, a declarat Livia Oros, managerul interimar al instituției, potrivit Agerpres.

Spitalul Județean de Urgență Deva a fost condus, în perioada 2012-2016 de către Călin Laza. Potrivit sursei citate, el a afirmat că în acest interval au fost efectuate mai multe controale, fără să fie constatate nereguli în activitatea instituției.

„Am avut mai multe controale în perioada menționată. Am avut audit și verificări ale Corpului de Control de la Consiliul Județean Hunedoara (instituția care coordonează activitatea spitalului, n.r.). Nu au fost constatate probleme în activitatea spitalului”, a spus Călin Laza.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri