Percheziții la familia lui Sandu Anghel. Probele șantajului, căutate prin poduri și curți

Data publicării:
casa bercea

Procurorii şi mascaţii au ajuns dis de dimineaţă la casa surorii lui Sandu Anghel şi la locuinţa uneia dintre fiice. Perchezițiile ar fi pornit de la declarațiile Izaurei, o altă fiică a lui Bercea Mondial. Femeia a spus într-o intervenție televizată că toți membrii familiei ar fi primit zeci de copii ale înregistrărilor cu fratele președintelui.

La locuința lui Gabi Anghel, fica lui Sandu Anghel, anchetatorii au scotocit timp de trei ore toată casa, inclusiv podul și curtea în căutarea oricărui dispozitiv ce poate stoca înregistrări audio-video.

„Eu mi-am dat seama că ei caută filmarea lui Mircea Basescu, dar la mine în casă nu este nimic. Au găsit două laptopuri, un mp3 și un card de memorie a soțului meu. Atâta”, a spus Gabi Anghel.

Rudele lui Sandu Anghel se tem că au telefoanele ascultate de anchetatori.

Fratele preşedintelui este acuzat că ar fi primit un sfert de milion de euro de la rudele lui Bercea Mondial. Banii ar fi trebuit să-i convingă pe judecători să dea o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel este condamnat pentru tentativă de omor. Discuţiile dintre Mircea Băsescu şi interpuşii lui Bercea au fost filmate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri