Percheziții la Primăria Slobozia și la locuința primarului

Data publicării:
perchezitii o alta captura

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa efectuează 10 percheziţii, în municipiul Slobozia şi localitatea Bucu, la sediul unei instituţii publice şi la locuinţele a patru persoane. Acţiunea este efectuată în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu”, informează Poliția Română.

Persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul anilor 2011 şi 2014, ar fi eliberat două autorizaţii de construire a unui imobil, clădirea urmând să beneficieze de un regim de înălţime D+P+2E+M. Cea de-a doua autorizaţie ar fi fost eliberată fără derularea procedurilor necesare de autorizare şi nu a fost identificată până în prezent în arhiva instituţiei deşi i s-ar fi alocat un număr de înregistrare electronic, spun polițiștii.

„Totodată verificările sunt efectuate şi sub aspectul legalităţii modului în care au fost eliberate mai multe autorizaţii de construire pentru spaţii comerciale ridicate pe raza municipiului Slobozia”, se mai arată în comunicatul Poliției Române.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri