Percheziţii la Sile Cămătaru şi locotenenţii lui. 10 rețineri în dosarul prostituției de lux

Data publicării:
sile cu mascatii

Ora 06 dimineaţa. Agitaţie în cartierul Ferentari, la reşedinţa lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru. Oamenii legii au făcut o descindere după ce au primit informaţia că interlopul ar conduce o influentă reţea de prostituţie. Nici un an nu a trecut de la ultima vizită a mascaţilor. După doar o oră, anchetatorii au fost nevoiţi să cheme ambulanţa, pentru că lui Sile Cămătaru i s-a făcut rău.

Abia după ora prânzului, procurorii îl scot pe Sile Cămătaru din casă şi îl urcă în dubă.

O jumătate de oră mai târziu, interlopul este băgat în sediul Poliţiei Capitali, pentru audieri.

„În acest moment există date că mai mulți angajați ai unor instituții , hoteluri, diverse zone de distracție ar fi intermediat mai multe legături între persoane care își doreau servicii contra cost din partea unor femei”, spune Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Tot la poliţia Capitalei au fost aduse şi femeile care ar fi fost plătite cu sume frumoase pentru a le oferi plăcere clienţilor generoşi. Potrivit anchetatorilor, printre aceştia s-ar fi aflat cetăţeni străini şi directori din multinaţionale.

Percheziţii au avut loc şi în mai multe hoteluri de lux din Capitală, de unde erau racolaţi clienţii. Proxeneţii ar fi cerut între 100 şi 350 de euro pentru o întâlnire intimă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri