Percheziții la spitale și societăți comerciale din Ialomița și Tulcea

Data publicării:
perchezitii o alta captura

La această oră, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 9 percheziţii, în două judeţe, la persoane bănuite de abuz în serviciu şi fals intelectual, anunță Poliția Română.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 9 percheziţii, în judeţele Ialomiţa şi Tulcea, la sediile unor societăți comerciale, o unitate medicală din Slobozia, precum și la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual”, se arată în comunicatul Poliției Române.

Polițiștii pun în executare patru mandate de aducere.

„Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Din cercetări a reieşit faptul că, în luna noiembrie 2012, reprezentanţii unităţii medicale ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu societăţile comerciale implicate, fără respectarea procedurilor legale.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”, se precizează în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri