Petre Daea, despre Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb: Ambele sunt colege preţioase

Data publicării:
petre daea_govro

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că nu vrea să comenteze cazul în care sunt implicare Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, pentru că ambele sunt „colege preţioase”. În plus, el a precizat că nu cunoaşte situaţia şi nu doreşte să se pronunţe, potrivit News.ro.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezent, vineri, la un festival la Valea Călugărească, în judeţul Prahova, a fost întrebat cum comentează acuzaţiile care li se aduc lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb şi a spus că nu doreşte să comenteze, fiind „un om stăpânit de moment”.

Nu aş vrea să comentez acest lucru, sunt un om stăpânit de moment, sunt în acest cadru extraordinar pe care trebuie să îl înţelegem ca atare. Nu vreau să comentez, nu comentez acest lucru. Nu cunosc situaţia, nici nu vreau să mă pronunţ”, a declarat Ministrul Agriculturii.

Acesta a explicat că ambele sunt „colege preţioase”.

Ambele sunt colege cu mine şi sunt colege preţioase pe care eu le respect, motiv pentru care îngăduiţi-mi să nu fac comentarii pe această temă”, a mai spus Daea.

Vicepremierul Sevil Shhaideh este suspectă de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu când era secretar de stat la MDRAP, într-un dosar conform căruia, în 2013, prin acţiunea concertată a unor persoane cu funcţii publice, părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea CJ Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate tot ilegal unei firme private, susţin pşrocurorii anticorupţie. DNA cere şi sesizarea Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de urmărire penală a ministrului Rovana Plumb, în acelaşi dosar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri