Poliţist reținut de DIICOT pentru favorizarea unui inculpat

Data actualizării: Data publicării:
politisti mascati politia

Ofiţerul de poliţie suspectat de favorizarea făptuitorului în dosarul în care procurorii DIICOT au făcut percheziţii în Bucureşti, marţi seară, a fost reţinut. Ofiţerul, care lucrează la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, ar fi sprijinit o grupare suspectată de furturi, tâlhării, contrabandă cu ţigări şi şantaj, potrivit news.ro.

Pe numele poliţistului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În acest caz, procurorii DIICOT- Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, au făcut două percheziţii în Bucureşti, una dintre acestea având loc la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), unde lucrează ofiţerul vizat.

Ofiţerul de poliţie este suspectat de săvârşirea a două infracţiuni de favorizare a făptuitorului, într-un dosar în care DIICOT - Structura Centrală a dispus extinderea cercetărilor penale pentru crearea de grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie în formă calificată, şantaj, furt calificat, înşelăciune, mărturie mincinoasă şi contrabandă cu ţigări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri