Preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, rămâne în arest. Gheorghiţă Mateuţ: „Nu a comis nici o faptă din cele care îi sunt reproşate”

Data publicării:
duicu1

Adrian Duicu rămâne în arest. Magistraţii Curţii Supreme nu i-au aprobat contestaţia pe care el a depus-o la arestarea preventivă. Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi mizeză de acum pe pledoariile a doi apărători cunoscuţi - Gheorghiţă Mateuţ, avocatul lui Dan Voiculescu, şi Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial.

Apărătorii au încercat, fără succes, să îi convingă pe judecători că Adrian Duicu nu este un pericol public şi nu mai poate influenţa ancheta deja finalizată de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Judecătorul de cameră preliminară s-a mulţumit să constate că de la data ultimei prelungiri a măsurii nu a intervenit nici un element nou”, motiv pentru care nu a considerat oportună eliberarea lui Adrian Duicu, a declarat după şedinţă avocatul Gheorghiţă Mateuţ.

Nu a comis nici o faptă din cele care îi sunt reproşate. E vorba de una din condiţiile prealabile luării oricărei măsuri, condiţie obligatorie, de a exista probe din care să rezulte o suspiciune rezonabilă că inculpatul a săvârşit o infracţiune”, a ţinut să precizeze apărătorul Gheorghiţă Mateuţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri