Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, cercetat pentru loviri şi alte violențe

Data actualizării: Data publicării:
12512463_1082844761768100_96496949448312368_n

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri şi alte violente de către de poliţiştii din Ilfov, care s-au autosesizat în unor imagini difuzate în presă în care edilul este surprins când ar agresa un bărbat, relatează News.ro.

image-2016-11-29-21441069-41-captura-inregistrare

Victima primarului din Voluntari, Bogdan Dinulescu, a declarat telefonic la un post de televiziune că Florentin Pandele l-a agresat fizic și verbal pentru că a fost la Arcul de Triumf ca să protesteze față de Gabriela Firea și să o întrebe „când se va circula normal în Bucureşti”.

În imaginile prezentate, o persoană este agresată pe proprietatea sa de către o altă persoană, care pare a fi primarul Voluntariului, Florentin Pandele.

Bogdan Dinulescu susține că la incident au asistat și martori care pot confirma că Pandele l-a agresat și că l-a amenințat cu moartea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit News.ro, poliţiştii Serviciul de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal, pe care l-au trimis deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi înregistrat.

Bogdan Dinulescu, bărbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea să formuleze o plângere. Anchetatorii au precizat că, în cazul în care Dinulescu va face reclamaţie, va fi chemat pentru declaraţii şi primarul Florentin Pandele.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri