Primarul și viceprimarul din Nana sunt urmăriți penal

Data publicării:
nana camp

Informația vine după ce, miercuri, comisia Nana şi-a încetat oficial activitatea, la șase luni de la înfiinţare, conform hotărârii Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. A fost o decizie formală, deoarece activitatea comisiei fusese sistată odată ce ancheta s-a mutat la Parchetul General.

Corpul de Control al premierului a descoperit că 80 la sută din terenurile de la Nana au fost retrocedate ilegal. Retrocedările s-au făcut, însă, înainte ca Ioana Băsescu, fiica preşedintelui, să cumpere la Nana 290 de hectare de teren.

Opt membri ai Comisiei de Fond Funciar a comunei Nana, între care şi primarul Gheorghe Dobre, sunt urmăriţi penal pentru conflict de interese şi abuz în serviciu, în dosarul privind trecerea unor suprafeţe de teren în domeniul privat al oraşului Fundulea, potrivit Parchetului instanţei supreme.

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, este acuzat, alături de Georgică Stolea, de conflict de interese şi abuz în serviciu, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri