Primele audieri în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu

Data publicării:
gyuri

Procurorii au început azi audierile pentru a se lămuri exact ce s-a întâmplat în noaptea în care Ioan Gyuri Pascu şi-a pierdut viaţa. Procurorii bucureşteni au deschis, după decesul artistului, un dosar de moarte suspectă şi aşteaptă, acum, rapoartele de expertiză medico-legală.

O primă persoană audiată în acest caz a ieșit deja de la audieri. Este vorba despre primul medic de pe ambulanță care a ajuns la domiciliul artistului.

Medicul a fost audiat aproximativ o oră, iar la plecarea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București nu a făcut declarații.

Urmează să fie audiat astăzi și medicul de la SMURD.

Poliţiştii au ridicat deja fişele de intervenţie, atât de la Serviciul de Ambulanţă cât şi de la SMURD.

Anchete după trei apeluri la 112

O anchetă internă a fost declanșată la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF). Ulterior, Comisia de disciplină a SABIF l-a audiat pe medicul care s-a deplasat prima dată la Gyuri Pascu, a solicitat Comitetului Director sancționarea lui și și-a declinat competența în ceea ce privește acuzația de malpraxis.

Colegiul Medicilor București s-a autosesizat în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu.

Și reprezentanți ai Corpului de control al Ministerului Sănătății și de la Departamentul pentru Situații de Urgență s-au deplasat la SABIF, pentru a verifica informațiile cu privire la intervenția la domiciliul artistului.

Ioan Gyuri Pascu a murit luni, 26 septembrie, la vârsta de 55 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri