Procesul „Case pentru generali”, etapa finală

Data publicării:
dobritoiu

Există două motive care au fost invocate de avocatul lui Corneliu Dobrițoiu, de altfel a existat și o scuză cu privire la faptul că exact în acest moment a venit solicitarea - Corneliu Dobrițoiu a primit documentele cu doar o seară înainte. Acestea arată incompatibilitatea judecătorului în cauză - Horia Șelaru. În această situație, avocatul fostului ministrul al Apărării a adus în discuție faptul că în trecut judecătorul s-a ocupat de o cauză penală care îl viza pe fiul lui Dobrițoiu, iar pe de altă parte, chiar fostul ministru al Apărării, pe vremea când era în funcție, l-ar fi retrogradat în grad pe procurorul de atunci, Horia Șelaru.

În momentul de față se aduce numire unui nou complet de judecată care să analizeze această solicitare și pentru a stabili dacă judecătorul în cauză este sau nu într-o stare de incompatibilitate.

În dosar, mai mulți generali dar și persoane cu funcții importante sunt acuzați că au beneficiat ilegal de locuințe de serviciu, iar procurorii spun că este vorba de un prejudiciu de 1,2 milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri