Procurorul general: Este exclusă varianta omorului în cazul lui Dan Condrea

Data publicării:
160510 dan condrea 05 INQ Octav Ganea

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Augustin Lazăr: „Nu e vorba de niciun omor. Există o suspiciune că ar fi o sinucidere. Urmează a se clarifica după administrarea probaţiunii. (De ce sinucidere?) Având în vedere circumstanţele, modul în care a circulat de mai multe ori pe şoseaua respectivă”.

El a precizat că procurorii îi audiază pe toți martorii identificați pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs accidentul.

"De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanțele și așa mai departe", a arătat Lazăr.

Despre cazul Hexi Pharma, procurorul general a afirmat că există persoane vătămate care au mai primit astfel de soluții diluate și se continuă investigația.

"Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor. Procurorul ia mereu toate măsurile pentru a se asigura de recuperarea prejudiciului. Din păcate, cei care comit astfel de fapte, mereu comit faptele înainte ca ei (procurorii — n.r.) să ia măsurile. Aș vrea să se înțeleagă că procurorul nu ia măsuri arbitrare, ci când are toate probele pentru a nu leza drepturile fundamentale ale celor cercetați", a adăugat Lazăr.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri