Propunerea PNL pentru poziţia de judecător la Curtea Constituţională, în locul lui T. Greblă

Data publicării:
ccr curtea constitutionala ciocanel ccr.ro

 

„Am propus o persoană care nu este afiliată în niciun fel unui partid politic, pe doamna judecător Monalisa Neagoe, fost preşedinte al Tribunalului Bucureşti timp de două mandate şi actual membru al CSM. Ne-am ţinut promisiunea şi am făcut o propunere care arată respect pentru elite, iar din CV-ul domniei sale se poate constata faptul că nu există motive pentru care doamna Neagoe să nu devină judecător al Curţii Constituţionale. În acest sens, aşteptăm toată susţinerea pentru propunerea noastră din partea colegilor din Senat”, a declarat co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, pentru Mediafax.

Candidaţii pentru funcţia de judecător al CC rămasă vacantă după demisia lui Toni Greblă vor fi audiaţi miercuri de Comisia juridică.

Pentru aceeaşi funcţie, PSD a propus-o pe Simona Maya Teodoroiu, secretar de stat în Ministerul Justiţiei din mai 2012, cu excepţia perioadei ianuarie - aprilie 2013, când a ocupat poziţia de secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS) din cadrul Guvernului.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri