Reacţia Alinei Gorghiu, după informațiile apărute în dosarul Registrului Comerțului

Data publicării:
alina gorghiu crop-1

"Informațiile apărute în presă din rechizitoriul DNA demonstrează că nu am nicio calitate în dosarul Registrului Comerțului alta decât aceea de martor. Cu această ocazie, propaganda PSD rămâne fără una dintre direcțiile de manipulare și dezinformare. Nu am nicio legătură cu vreo faptă imputată cuiva din acest dosar, am dat lămuriri în calitate de martor, ca unul dintre inițiatorii unui proiect legislativ", precizează Gorghiu, citată de Agerpres.

Ea se declară convinsă, însă, că "insinuările" vor continua. "Pentru cei care se prefac că nu înțeleg, le explic, în avans, că, în orice sistem juridic calitatea de martor nu are nimic incriminator, chiar dimpotrivă. Nu același lucru l-aș putea spune despre cei care sunt învinuiți pentru fapte de corupție, care refuză să dea declarații și pleacă în Turcia pentru a se opera", spune copreședintele PNL, făcând aluzie la premierul Victor Ponta.

INTERCEPTĂRI. Mihail Vlasov, despre Victor Ponta: Cine crede că-i un prostănac se înşeală amarnic

Reamintim că numele unor politicieni importanţi de la putere şi din opoziţie apar menționate în dosarul fostului preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov.

Alina Gorghiu, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Marko Attila sunt doar câteva dintre cele mai sonore nume invocate de Mihail Vlasov în diverse discuţii telefonice purtate.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri