Reacția MISA după noile acuzații la adresa lui Bivolaru

Data actualizării: Data publicării:
160824_gregorian_bivolaru_pol_capitalei_03_INQUAM_Octav_Ganea
Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța pentru viol și trafic de persoane. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Reprezentanţii MISA reacţionează, după noile acuzaţii care-i sunt aduse lui Gregorian Bivolaru. Potrivit mişcării, Gregorian Bivolaru ar fi de fapt „vânat”.

160824_gregorian_bivolaru_pol_capitalei_03_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Întreaga cronologie a acţiunilor stranii şi pripite ce au fost întreprinse împotriva lui Gregorian Bivolaru demonstrează, o dată în plus, că de fapt se urmăreşte rearestarea şi menţinerea sa în închisoare cu orice preţ, aşa cum de altfel i s-a transmis în scrisorile anonime de ameninţare ce i-au fost trimise de mesagerii secreţi ai aşa-zişilor iluminaţi atât în Suedia, în luna februarie 2016, cât şi în luna iulie 2016, în timp ce se afla în arest în Franţa. (...) Este necesar să precizăm, de asemenea, că, în virtutea drepturilor sale fireşti ce au fost obţinute cu ocazia eliberării condiţionate, Gregorian Bivolaru avea dreptul să părăsească ţara fără nicio restricţie, în cazul în care ar fi decis aceasta. Prin urmare, în niciun caz nu se poate afirma că a fugit din ţară, aşa cum se afirmă într-un mod răutăcios, tendenţios şi incorect”, se arată într-un comunicat al MISA.

Poliţia din Finlanda l-a dat în urmărire, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru trafic de persoane. Reprezentanţii MISA spun însă că el nu ar fi fost niciodată în această ţară. În ochii lor, Gregorian Bivolaru ar fi victima unor înscenări şi că, de fapt, s-ar urmări rearestarea lui.

Bivolaru a ieşit din închisoare săptămâna trecută, dupa ce a executat doi din cei șase ani primiţi pentru sex cu un minor. Imediat după eliberarea condiţionată, autorităţile i-au pierdut urma lui Gregorian Bivolaru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri