Reacţia virulentă a Elenei Udrea, după noile acuzaţii

Data publicării:
170313_DOSAR_GALA_BUTE_ELENA_UDREA_00_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Elena Udrea a răbufnit în legătură cu noile acuzațiile pentru care va fi judecată. Ea a afirmat într-o intervenție telefonică în direct pentru B1TV că nu înțelege cum ajunge doar ea să fie cea inculpată pentru tot ce s-a întâmplat în partid.

170313_DOSAR_GALA_BUTE_ELENA_UDREA_00_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

„Există această lege (nr. cea privind finanțarea partidelor) pe care procurorii o ignoră care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, ia-i, frate, pe toți că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta și ală sunt eu. Cum puii mei se întâmplă chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?", a afirmat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării a mai afirmat că după opinia sa principală țintă în toate aceste dosare pe care procurorii i le fac ar fi Traian Băsescu și apoi ea.

Mai multe persoane, printre care Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic, au fost trimise în judecată de procurorii DNA, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri