S-a prezentat la DNA Ploieşti înarmat până-n dinți

Data publicării:
sigla dna ploiesti

Un bărbat s-a prezentat, joi, la sediul DNA Ploieşti pentru a depune o reclamaţie, iar la punctul de control de la intrarea în instituţie, întrebat de către jandarmul de serviciu dacă are asupra lui obiecte periculoase, a scos un pistol şi trei cuţite. În urma primelor verificări, autorităţile au stabilit că bărbatul suferă de boli psihice, scrie News.ro.

sigla dna ploiesti

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunile de port ilegal de obiecte periculoase şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce o persoană s-a prezentat, joi după-amiază, la sediul DNA Ploieşti având asupra sa trei cuţite şi un pistol cu bile de plastic.

Conform unor surse din cadrul Jandarmeriei Prahova, este vorba despre un bătrân în vârstă de 69 de ani, din Bucureşti, care s-a prezentat la intrarea în clădirea în care îşi au sediul DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti şi Parchetul Militar Ploieşti, spunând că vrea să depună o sesizare la DNA, iar la punctul de control, întrebat fiind dacă are asupra sa obiecte periculoase, a scos din haină un cuţit cu teacă, iar dintr-un geamantan alte două cuţite şi un pistol cu bile de plastic.

Jandarmii l-au reţinut şi au anunţat Poliţia. În urma primelor verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul suferă de Alzheimer şi demenţă, a fost internat în repetate rânduri la Psihiatrie şi este plecat de acasă, din Bucureşti, de luni, însă nimeni din familia sa nu a reclamat absenţa bătrânului, aceasta nefiind prima dată când dispare de acasă.

Poliţiştii Secţiei 3 din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti îl audiază, joi după-amiază, pe bătrân.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri