S. Oprescu rămâne în arest. Avocat: Oprescu a fost avertizat că „i se pregătește ceva”

Data publicării:
oprescu arestat - agerpres 7982632-3

Actualizare 20.42. Sorin Oprescu rămâne în arest. Curtea de Apel nu i-a dat câștig de cauză. Edilul contestase măsura arestului preventiv.

Decizia instanței este definitivă.

În urma acesteia, Sorin Oprescu ar urma să fie suspendat de prefectul Capitalei, iar consilierii trebuie să aleagă un nou primar.


Actualizare 18.45. „Nu am să înțeleg de ce cercetarea trebuie să fie făcută doar cu Sorin Oprescu în închisoare. M-aș fi așteptat ca procurorii să producă probe faptice. Nu am judecat fondul astăzi.

Niciodată nu a pretins, direct sau indirect, mită de la personajele pe care le cunoașteți. Sunt susținerile domnului Oprescu din prima zi.

Nu o să fac comentarii privind starea de sănătate a lui Oprescu. E de notorietate starea precară, problemele cu diabetul.

A aflat din foarte multe surse că i se pregătește ceva. De foarte mult timp a fost avertizat că i se pregătește ceva. Sorin Oprescu e un om deschis – singurul mesaj pe care l-a transmis oamenilor este să nu își piardă încrederea.

Sorin Oprescu nu s-a temut de nimic. A avut nevoie de niște bani împrumut, i-a cerut și gata.

Sorin Oprescu dorește să se administreze toate mijloacele de probă, inclusiv confruntarea”, a declarat avocatul lui Sorin Oprescu la finalul audierilor.


Actualizare 11:30. Sorin Oprescu a fost adus în fața judecătorilor. 


Sorin Oprescu a fost arestat în urmă cu o săptămână. Potrivit anchetatorilor, el ar fi primit mită 25.000 de euro.

În cazul în care Sorin Oprescu va rămâne în arest, va fi suspendat din funcţie de către prefectul Capitalei, iar atribuţiile de primar general vor fi preluate de unul dintre viceprimari, decizia urmând să fie luată în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri