Sandu Anghel nu vrea să iasă din arest. El neagă că a cerut eliberarea condiționată

Data publicării:
Sandu Anghel zis Bercea Mondial-Mediafax Foto-Tudor Costi

 

(FOTO - Mediafax)

ACTUALIZARE 11.20. Sandu Anghel le-a spus judecătorilor că nu a cerut eliberarea condiţionată şi a cerut o expertiză grafologică pentru a se stabili cine a făcut solicitarea în numele lui.

Magistraţii afirmă că au mai fost astfel de cazuri în care inculpaţii nu îşi asumă cererile făcute în numele lor.

Pe rolul instanţei mai sunt două cereri făcute în numele lui Sandu Anghel, una pentru revizuirea cauzei pentru tentativ de omor şi una pentru aplicarea legii mai favorabile după intrarea în vigoare a noului cod penal.

ACTUALIZARE 9.01. Sandu Anghel a fost adus, în această dimineață, la Tribunalul Olt. 

________________________________________________________________________

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 8 ani și 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat, după ce în 2011 și-a înjunghiat unul dintre nepoți. El a depus o cerere de liberare condiţionată în acest proces, cerere ce va fi judecată astăzi, la Tribunalul Olt.

Tot la această instanţă, Sandu Anghel a mai depus o solicitare pentru revizuirea cauzei în care a fost condamnat pentru tentativă de omor calificat. Cererea va fi judecată pe 10 iulie.

S. Anghel le-a mai cerut magistraţilor Tribunalului Olt şi aplicarea legii mai favorabile, după intrarea în vigoare a noului Cod Penal. În acest caz, Tribunalul Olt şi-a declinat competenţa către Tribunalul Dolj.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri