Sebastian Ghiță află dacă scapă de controlul judiciar

Data actualizării: Data publicării:
sebastian ghita digi

Sebastian Ghiţă contestă controlul judiciar de 60 de zile impus în dosarul lui Victor Ponta. Cererea va fi discutată astăzi, la Înalta Curte. Sebastian Ghiţă este acuzat că ar fi plătit ca Tony Blair să vină în România. În schimb, omul de afaceri urma să fie pus pe listele PSD la parlamentare.

Sebastian Ghiță este încrezător că va avea câștig de cauză în această contestație depusă împotriva controlului judiciar impus de procurorii de la DNA Ploiești în noul dosar, al patrulea, în care este pus sub acuzare pentru spălare de bani. Mai ales că judecătorii i-au ridicat două interdicţiile, dintre cele 7 impuse lui Victor Ponta: interdicția de a părăsi țara, dar și de a vorbi public despre noul dosar în care este anchetat.

Procurorii îl acuză pe Victor Ponta de spălare de bani şi folosirea influenţei politice în scopuri ilegale. Anchetatorii spun că ar fi primit aproape un sfert de milion de euro de la Sebastian Ghiţă, ca să îl treacă pe listele parlamentare la PSD Prahova. Iar cu aceşti bani el ar fi plătit vizita ex-premierului Tony Blair, ca să îşi asocieze imaginea cu britanicul, şi să obţină capital electoral.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri