Şef la stat: 5 luni, 50.000 de euro nejustificaţi

Data publicării:
BANI numaratoare

Fostul şef al ADP nu poate justifica peste 200.000 de lei, aproximativ 50.000 euro, potrivit investigaţiilor făcute de ANI. În perioada vizată de inspectorii agenţiei, Cătălin Iulian Marin conducea o instituţie bugetară.

BANI numaratoare

Inspectorii de integritate au constat că există o diferenţă nejustificată în cuantum de 226.485,88 de lei între averea dobândită şi veniturile realizate de Cătălin Iulian Marin, în perioada 23 iulie - 17 decembrie 2012, când era directorul general al SC Administrarea Domeniului Public Bucureşti SA.

Potrivit News.ro, comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti va face verificări, la solicitarea ANI, urmând să stabilească de ce Cătălin Iulian Marin nu poate justifica suma de peste 226.000 de lei din averea sa.

ANI a precizat că fostul şef al Administraţiei Domeniului Public Bucureşti a fost informat despre despre declanşarea procedurii de evaluare şi drepturile de care beneficiază, iar acesta nu a depus la dosar un punct de vedere privind diferenţele semnificative în averea sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri